top of page

Nume

Dante

Varsta

5 ani

Talie

Mica

Sex

Mascul

Comportament

Sociabil si afectuos

Vaccin

Vaccinat si sterilizat

Dante adoptat

El este Dante sau "papusoiul blond" cum il alintam noi, o minune de catel cu multa bucurie si dragoste de oferit. Il avem de un an grija in noastra, a fost si bolnavior dar l-am tratat si acum este pregatit sa aiba o casuta si o familie. Pana sa ajunga la noi, a avut o poveste trista cu mai multi stapani si oameni care au trecut prin viata lui, asa ca e musai ca de data aceasta, familia care il va dori sa ii ofere o viata frumoasa si fara griji pentru totdeauna. 
Dante are 6 ani si este de talie mica, este vaccinat, castrat, microcipat, este educat cu viata de apartament si stie sa mearga in lesa. 

URGENT: Pe data de 20 februarie 2019 a avut o operatie de anvergura, i s-a extirpat un rinichi pentru ca avea o mare tumora. Dante este acum in recuperare si speram sa fie bine, sa-si revina repede si sa poata trai binisor cu un singur rinichi.

Daca doriti sa il sustineti pe Dante, puteti face o donatie pe conturile asociatiei sau directionand 2% din impozitul pe venit datorat statului catre asociatia noastra.

Contact

Doneaza

Acasa

Adoptii caini

Adoptii pisici

bottom of page