Dragi prieteni, avem nevoie de ajutor mai mult ca oricand. Trebuie sa construim un nou adapost pentru catei.


Asociatia noastra are in total 64 de catei in grija, plus 34 de pisicute, desigur nu in adapostul cateilor.Tarcurile si cabanele sunt construite din buget personal cu credite la banca, cu eforturi si sacrificii enome pt sufletele pe care le-am salvat si ingrijit de-a lungul timpului, constructia este a noastra, dar terenul nu.

Deoarece NU suntem proprietarii terenului, suntem nevoiti sa o luam de la capat in alta parte pe un spatiu propriu pentru a avea stabilitate si durabilitate in timp.

 

Ca atare, trebuie sa ACHIZITIONAM un teren de 2000 de metri patrati unde sa construim un alt adapost (cu o parte din materialele care pot fi recuperate plus altele noi) in care sa mutam cateii pe care ii avem in grija dar si sa salvam mai multi amarati ai nimanui. 

 

Costurile unui asemenea proiect sunt costisitoare si oricate calcule am facut, NU reusim fara ajutorul vostru. Doar terenul si imprejmuirea terenului ne costa in jur de 12.000 €, apoi urmeaza constructia tarcurilor, a cabanelor si a fantanei care implica alte costuri, am facut un calcul sumar si cel mai probabil acestea vor costa alte 10.000 €. 


Din toate sumele acestea fabuloase, noi in acest moment nu dispunem de niciun ban in conturile asociatiei dar vom apela la resurse personale (imprumuturi precum si credite la banca) care insumeaza 5.000 € .

 

Speram sa reducem diferenta cu sprijinul vostru asa ca va cerem ajutorul mai mult decat oricand si va rugam mult sa ajutati cu orice suma puteti. In acest moment sumele modice de 5, 10 lei fac minuni daca vin de la mai multi donatori.


Va mai amintim ca statul nu ofera sprijin pentru astfel de demersuri si nici fonduri europene nu se pot accesa. Lucrurile acestea se realizeaza cu donatori persoane private si firme care pot sponsoriza si isi pot deduce conform legii de pana la 20% din impozitul pe venit. 

Mai facem o precizare importanta, nu exista angajati ai asociatiei, iar noi, cele doua persoane care am fondat aceasta asociatie nu beneficiem de niciun ban din donatiile primite, unul din noi munceste full time la o firma pt a ne putea intretine, iar celalalt munceste gratuit si se ocupa de tot ce inseamna ingrijirea zilnica a celor aproape 100 de animale pe care le avem in grija. 


Cateii nostri sunt catei iubiti, ingrijiti si ies in fiecare zi din tarcurile lor la alergare in curtea interioara  si acelasi lucru vrem sa pastram si in noul adapost, un confort si un trai decent pentru ei. Mai jos veti gasi o macheta a noului adapost asa cum l-am gandit noi.

 
In final va mai spunem ca noi am renuntat la multe lucruri pt a putea salva si ingriji animalute ale nimanui dar am facut-o din compasiune si infinita dragoste. Speram ca ne puteti ajuta sa mergem mai departe. 

Va multumim mult pentru ajutor si va rugam sa specificati cand donati: pentru teren/ adapost. 

Va vom tine la curent cu toate sumele donate pt acest proiect. Asociatia Pentru Protectia Animalelor HOPE
CIF: 36067265
ING Bank
IBAN RON: RO63INGB0000999905937826
IBAN EUR: RO54INGB0000999905938085
SWIFT CODE: INGBROBU
Cont Paypal: asociatia.animale.hope@gmail.com

Adapost pentru caini