top of page

Ati gasit un animal aflat in nevoie?


Ati gasit un catel sau o pisica si vrei sa-i gasiti o familie adoptiva? Daca este puiut, ar trebui macar deparazitat intern si extern inainte sa incepeti sa-i cautati o familie. Ideal este sa fie si vaccinat inainte de adoptie, iar daca vorbim de un animalut care are cel putin 5 luni (femela) si minim 10 luni (mascul), ar trebui sa-i asigurati sterilizarea inainte de adoptie pentru a preintampina abandonul puilor; sunt multe campanii de sterilizare gratuita. Cateii trebuie si microcipati.

Cateva sfaturi si recomandari despre cum sa-i gasiti o familie adoptiva:


Daca aveti pagina de facebook, postati cateva poze si detalii despre animalutul respectiv si datele dvs de contact: email sau numar de telefon si distribuiti in grupurile si paginile dedicate salvarii animalelor si cereti cat mai multor asociatii de protectie a animalelor sa distribuie postarea.

De asemenea acelasi anunt postati-l cel putin o data pe saptamana pe websiturile de adoptii: www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro


Adoptiile se realizeaza cu responsabilitate si pt a va asigura ca va ajunge pe maini bune, semnati contract de adoptie. Aici gasiti un model pe care il puteti updata dupa cum doriti. Ideal este sa cunosteti familia adoptiva dar si mediul in care va locui animalutul respectiv. Retineti urmatorul aspect: Persoanele care doresc sa adopte un animalut dar nu doresc sa semneze contract de adoptie, nu vor sa-si asume responsabilitatea pentru viata animalutului respectiv.


Mult succes sa-i gasiti animalutului respectiv o familie responsabila si iubitoare pentru intreaga viata!

bottom of page