top of page

Minunile noastre de talie mare asteapta de mult timp o familie

 

Sunt catei adulti, unii intre ei au avut case si stapani - neoameni care s-au debarasat de ei, aruncandu-i in strada. Altii au fost abandonati cand erau pui, iar altii au trait si au supravietuit pericolelor strazii pana cand au fost capturatj de hingheri. Toti sunt minunati, iubitori, calzi, dornici de afectiune, sociabili si prietenosi cu alti blanosi. Exista prejudecata ca un catel adult nu se adapteaza cu un alt om... este gresit! un catel adult care a trecut prin multe lucruri triste, apreciaza si ii este recunoscator omului care ii ofera iubire, caldura si stabilitate.

 

Minunile astea ne iubesc enorm, nu s-ar mai dezlipi din bratele noastre... la fel de mult ii iubim si noi dar stim ca locul lor trebuie sa fie intr-o familie, intr-un loc cald, la propriu si la figurat. Pe dvs cei care le veti deveni familii, va vor iubi la fel de mult, nu va fie teama sa adoptati un catel adult, oferiti-i posibilitatea sa va arate dragostea lui. Toti blanosii sunt deparazitati, vaccinati, microcipati si castrati.

 

Adoptia se realizeaza in Bucuresti si imprejurimi la apartament sau la curte cu conditia sa fie tratati ca membri ai familiei.

Adoptii caini talie mare
bottom of page