top of page

Termeni si conditii

 1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare


Accesul si utilizarea site-ului sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Website-ul adoptii-animale-hope.org


Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. 

3. Folosirea acestui website


Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. adoptii-animale-hope.org este un website despre protectia animalelor din Romania. 


Pentru ca adoptii-animale-hope.org sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
– WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
– NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI, DACA INFORMATIILE URMEAZA A FI FOLOSITE IN ALT SCOP DECAT CEL PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
– NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA PARTILOR UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
– VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

In calitate de utilizator, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

4. Drepturile proprietatii intelectuale


Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica adoptii-animale-hope.org . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.


adoptii-animale-hope.org isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

5. Limitarea raspunderii


adoptii-animale-hope.org nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

6. Acceptarea termenilor si conditiilor


Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

adoptii
CAINI

Descoperă toți câinii disponibili pentru adopție

adoptii
PISICI

Descoperă toate pisicile disponibile pentru adopție


DONEAZA

Doneaza pentru a ne ajuta să salvăm mai multe animale


VOLUNTARIAT

Deveniți voluntar și ajutați-ne să ajutăm animalele asociației.

bottom of page