top of page

Termeni si conditii

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare


Accesul si utilizarea site-ului sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Website-ul adoptii-animale-hope.org


Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. 

3. Folosirea acestui website


Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. adoptii-animale-hope.org este un website despre protectia animalelor din Romania. 


Pentru ca adoptii-animale-hope.org sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
– WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
– NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI, DACA INFORMATIILE URMEAZA A FI FOLOSITE IN ALT SCOP DECAT CEL PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
– NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA PARTILOR UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
– VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

In calitate de utilizator, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

4. Drepturile proprietatii intelectuale


Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica adoptii-animale-hope.org . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.


adoptii-animale-hope.org isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

5. Limitarea raspunderii


adoptii-animale-hope.org nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

6. Acceptarea termenilor si conditiilor


Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

bottom of page