top of page
Cum pot adopta ?

Adoptiile pentru animalutele pe care le avem in grija le realizam doar in Bucuresti si imprejurimi.

 

Procesul de adoptie consta in:

 

  • Pasul 1 - discutie pe emaillul asociatia.animale.hope@gmail.com sau pe mesageria privata a paginii de Facebook urmata de o discutie telefonica. Ne intereseaza experienta pe care o are potentialul adoptator cu animalutele, cu detalii despre animalutele pe care le-a avut in trecut si/ sau despre cele pe care le are prezent. De asemenea, ne intereseaza detalii despre mediul locativ in care ar urma sa locuiasca animalutul respectiv: la curte sau la bloc. Pisicutele le plasam in adoptie doar la apartament cu balcon inchis si plasa solida la geamuri. Cateii ii plasam in adoptie atat la apartament cat si la curte daca vor fi tratati ca membri ai familiei.

 

  • Pasul 2 - in cazul in care in urma discutiei, se realizeaza adoptia, vom duce noi pisica sau catelul la nou familie si la noua casuta. Adoptia se realizeaza prin semnarea contractului de adoptie atasat.

 

  • Pasul 3 - tinem legatura cu familiile adoptive pe termen lung pentru ca ne intereseaza binele animalutelor pe care le salvam si le ingrijim atat cat sunt in grija noastra cat si ulterior dupa ce sunt adoptate.

 

  • In cazul in care din varii motive, adoptatorul nu mai poate ingriji animalul adoptat, acesta nu poate fi instrainat unei alte persoane ci se intoarce obligatoriu la noi indiferent cate luni sau ani trec de la adoptie.

bottom of page