top of page

Adapost pentru caini

Va rugam sa va uitati la acest film, sa cititi si sa ne ajutati.

Suntem atat de aproape sa finalizam proiectul nostru de suflet, adapostul pentru catei si totusi atat de departe. Mai e de munca si mai trebuie fonduri. Avem nevoie de sprijinul catorva companii care sa sponsorizeze in cadrul legal prin facilitatea fiscala, prin care acestea pot directiona o parte din impozitul datorat statului, catre un ONG. Companiile nu pierd astfel nimic, in loc sa dea banii la stat, ii pot da unei cauze nobile.

Va rugam pe voi cei care ne sustineti si ne urmariti, duceti acest mesaj mai departe, vorbiti cu cunostinte, prieteni care au firme sau direct cu sefii vostri de la companiile la care lucrati. Noi muncim la acest proiect de 3 ani de zile cu eforturi enorme. Pas cu pas si caramida cu caramida, am ajuns in faza aceasta. Nu am fi reusit fara sustinerea voastra, a tuturor celor care v-ati implicat: persoane fizice si companii. Fiecare donatie a contat, fiecare ajutor a insemnat un pas mai departe.

Anul acesta am avut o sustinere extraordinara din partea a doua persoane minunate, carora o sa le spunem N si M, care au sustinut foarte de mult acest proiect si pentru care nu avem suficiente cuvinte de multumire. Apoi au fost sponsorizari de la cateva companii, carora le multumim de asemenea pt ca au fost de mare ajutor si ele. Am avut si un eveniment frumos de voluntariat in care s-au pictat cabanele. Tare frumos a fost si le multumim si lor pentru ajutor.

Acum insa ne-am blocat si ne simtim deznadajduiti pentru ca le-am facut o promisiune cateilor si anume ca vor petrece iarna in noul adapost. Avem catei batranei, carora vrem sa le oferim o casuta mai buna, in care sa-si petreaca ultimele luni sau ani din viata. Noi avem casa plina de animalute printre care catei cu probleme, batrani, bolnavi, paralizati. Nu o sa-i putem aduce pe toti batraneii din adapost la noi acasa. Ajutati-ne va rugam sa le oferim un trai mai bun.

Avem 13 cabane construite din care doar una este finalizata complet cu gard sub forma unui tarc. Practic trebuie sa inchidem cele 12 tarcuri si sa punem usi la 5 cabane ca sa avem un total de 13 tarcuri finalizate. Pentru asta ne lipsesc 35.000 lei.

Apoi, mai sunt de construit inca 7 cabane si 7 tarcuri, fondurile necesare fiind in jur de 70.000 lei. In felul acesta o sa ajungem la totalul de 20 de tarcuri, cat e capacitatea adapostului.

Dar sa o luam pe pasi, daca reusim sa strangen 35.000 lei cu ajutorul companiilor sau a oamenilor de bine, vom putea muta o mare parte din catei in iarna asta. Desigur ca ar fi extraordinar sa reusim sa terminam toate tarcurile si cabanele si sa mutam toti cateii. Important de mentionat ca vor fi si niste tarcuri libere pt a salva alti amarati ai nimanui.

Asadar rezumam: pentru a finaliza constructia adapostului ne mai trebuie 20.000 Eur. Unii or sa spuna ca e mult, altii ca e putin, depinde la ce ne raportam. Noi stim ce eforturi am facut si facem zilnic de ani de zile pentru sufletele pe care le-am salvat de la moarte intr-o tara in care abandonul e sport national. Ingrijim constant 150 de catei si pisicute si stim ca ele merita totul. Nimic nu e prea greu pentru noi ca sa le fie lor bine. Dar pentru asta avem nevoie si de voi.

Va stam la dispozitie pentru detalii, pentru a vizita adapostul si pentru a ajuta. Lasam mai jos si conturie pentru cei care vor sa faca o donatie. Dar repetam, speram sa avem si sprijinul companiilor pentru ca au posibilitatea fiscala de a ajuta mai mult fara a pierde nimic.

Multe multumiri tuturor celor care ati sustinut acest proiect.

adoptii
CAINI

Descoperă toți câinii disponibili pentru adopție

adoptii
PISICI

Descoperă toate pisicile disponibile pentru adopție


DONEAZA

Doneaza pentru a ne ajuta să salvăm mai multe animale


VOLUNTARIAT

Deveniți voluntar și ajutați-ne să ajutăm animalele asociației.

bottom of page