top of page

Nume

Urechiusa

Varsta

4,5 ani

Colorit

Alb

Sex

Mascul

Comportament

Bland si iubitor

Vaccin

Vaccinat si sterilizat

Urechiusa

Urechiusa (FIV+) are nevoie URGENT de cazare temporara sau adoptie definitiva in Bucuresti. Din nefericire, minunea aceasta de motan a fost depistat cu FIV (intre timp a venit si confirmarea pe care o asteptam), motiv pt care noi, avand alte 30 de pisicute in grija nu il putem pune in contact cu ele; ca atare singura solutie pe care o avem din cauza lipsei de spatiu este sa stea in baie. Deja are o luna de cand universul lui este format din cativa metri patrati si a rezistat cu stoicism saracutul atata timp, insa a inceput sa isi piarda rabdarea si acum a inceput sa miaune, isi doreste un om, un spatiu mai mare, o familie, pe care noi, din pacate nu i le putem oferi.

Cum este Urechiusa? Este bun, bland, docil, iubitor si jucaus, cuminte, nu este catarator, din contra, este f cuminte, de abia dupa 3 saptamani a descoperit chiuveta si cada... ii place sa fie mangaiat si sa stea in bratele noastre.

Ce trebuie sa stiti despre FIV:
- nu este contagios la oameni, in schimb se poate lua la alte pisicute prin muscaturi si zgarieturi.
- Pisicutele cu FIV pot trai multi ani si sa ajunga chiar la batranete daca sunt bine ingrijite si se trateaza din timp o afectiune care apare. Analizele de sange ale lui Urechiusa sunt bune cu exceptia unor valori ridicate la rinichi pe care le tratam.

1
bottom of page