© 2019 Asociatia pentru protectia animalelor Hope

     Bucuresti, Romania 

Nume

Orange & Berry

Varsta

3 luni

Colorit

Orange, alb & negru

Sex

Mascul & Femela

Comportament

Jucausi si afectuosi

Vaccin

Vaccinat, deparazitati

Orange & Berry

Incercam imposibilul pt ca uneori visurile se implinesc, incercam o adoptie dubla pt cei doi bebelusi: Orange si Berry. Cei care ati urmarit povestea lor ce a inceput aici : https://www.facebook.com/1039571472788298/posts/1840146476064123/stiti deja ca Orange a ramas orb, stiti prin cate au trecut minunile acestea mici si cate eforturi s-au facut ca ei sa fie in viata. 

Ne dorim pentru Berry si Orange o adoptie comuna, sunt lipiti unul de altul asa cum sunt fratiorii smulsi de la langa mama lor la o varsta frageda. .

Nu dorim sa-i separam pt ca au nevoie unul de altul si mai ales ca bebelusul orb are nevoie de un reper care este surioara sa Berry (nota bene: initial s-a crezut ca e baiat dar de fapt Berry este fetita), in rest trebuie sa stiti ca Orange este un pisoias perfect normal, nu are nevoie de ingrijire speciala, se orienteaza bine in spatiu, nimereste litiera fara probleme, castronelul cu mancare, jucariile si omul... om pe care il iubeste nespus, pe care il cauta si il pupa cu mustatile, dar mai ales cu sufletul.

Noi cautam un astfel de OM deschis la minte si la suflet, care iubeste animalele autentic si care este responsabil. Evident, siguranta geamurilor pe care o cerem oricum la toate adoptiile, este obligatorie. Daca mai are deja o pisicuta sau a avut inainte e cu atat mai bine pt ca experienta cu felinele este necesara mai ales in acest caz deosebit.
Berry si Orange au 3 luni, sunt deparazitati si au primit primul vaccin.